Opdrachtgevers

Voordelen voor opdrachtgevers

Wij weten als geen ander wat influencer marketing voor jouw merk kan betekenen. Onze influencers helpen bij het verkrijgen van meer naamsbekendheid binnen jouw doelgroep en zorgen ervoor dat er eerder en meer omzet wordt gerealiseerd.

Nu Starten

De juiste influencer

Een goede influencer spreekt een specifieke doelgroep aan. Als merk wil jij je ook richten op een specifieke doelgroep die je wilt bereiken. Influwens koppelt de juiste influencers aan jouw merk, zodat jij de juiste mensen bereikt met jouw boodschap.

De beste prijs

Vaak ben je gebonden aan een bepaald budget voor het inzetten van een influencer. Je wilt achteraf natuurlijk niet het gevoel krijgen dat je te veel hebt betaald. Wij zorgen ervoor dat je het beste aanbod krijgt van de influencer die bij jouw merk past.

Begeleiding van het gehele traject

Wij kunnen het ons voorstellen dat je niet altijd even veel tijd hebt om het contact met de influencer te onderhouden. Wanneer dit het geval is, nemen wij de correspondentie voor onze rekening en zorgen wij ervoor dat de campagnes soepel verlopen.

Analyse & advies

Tijdens en na elke campagne geven wij je inzicht in de statistieken en de resultaten. Je wilt namelijk weten in hoeverre een campagne succesvol is geweest. Bovendien denken wij mee en geven wij advies op het gebied van nieuwe en passende marketingoplossingen.