Influwenser marketing

Influencer marketing is de vorm van marketing waarbij een persoon of groep wordt ingezet om invloed uit te oefenen op het gedrag van een (specifieke) doelgroep. Influencers hebben vaak veel volgers en daarmee een groot bereik op social media. Influwens zorgt ervoor dat zowel de Influencer als de opdrachtgever optimaal gebruik kunnen maken van dit bereik.

Voor Influencers streven we ernaar het traditionele management waar influencers mee werken te vervangen en een flexibele oplossing te vormen waarbij het proces van correspondentie, opdrachten ontvangen en betaling zo prettig en eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Wij zijn bekend met de frustraties die een management met zich meebrengt. Honderden bedrijven die worden gebeld, met als resultaat één bedrijf waar je vervolgens mee samen moet werken, ook al past deze campagne helemaal niet bij jouw stijl. Dit is erg vervelend en samenwerken met ons is dan ook geheel vrijblijvend: niks moet, alles mag.

Voor bedrijven willen we ervoor zorgen dat er met de juiste Influencers samen wordt gewerkt om de juiste doelgroep te bereiken en te voorkomen dat er ineffectieve campagnes gevoerd worden. Binnen ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de juiste persoon voor jouw project. Ook regelen wij het contact en de betaling. Zo hoef jij je als opdrachtgever nergens zorgen om te maken en kun je je kostbare tijd aan andere zaken besteden. Influencer marketing kan namelijk ontzettend veel voor bedrijven betekenen, maar alleen als dit goed wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat jouw project tot in de puntjes perfect wordt afgehandeld. Zo haal jij het meeste uit je marketingstrategie.